Retourneren & Restitutiebeleid

Retourneren:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van ons adreslabel retourneren. Die kunt u gebruiken om uw bestelling aan ons te retourneren.

  • U kunt bij ons per mail kenbaar maken dat u goederen retour wilt sturen: info@disinty.nl
  • Wit u ervoor zorgen dat u bij melding de volgende zaken voor handen hebt: a. Bestelnummer b. Artikelnummer van het betreffende artikel / aantal c. Reden van retourverzoek (u bent niet verplicht om een reden op te geven) d. Eventueel een digitale afbeelding van product of klacht.
  • RWij nemen het retourverzoek direct in behandeling.

In deze (corona) tijden nemen wij geen producten meer terug. Dit i.v.m. de veiligheid van ons personeel en van andere klanten. Wij denken dat u hier begrip voor zult hebben.

Restitutiebeleid:

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse veilige betaalmogelijkheden waaronder iDeal, PayPal, MisterCash voor Belgische klanten of via bankoverschrijving. Kiest u voor bankoverschrijving, dan ontvangt u na bevestiging van de bestelling uw factuur via mail. Wanneer het bedrag is ontvangen wordt de bestelling verzonden. Bij de bankoverschrijving graag het factuurnummer noteren. MisterCash is een Belgisch betaalsysteem vergelijkbaar met iDeal. Bij een terugbetaling betalen wij het bedrag terug op de bekende rekeningnummer.